Jag brinner för att nå organisationer och personer i syfte att sprida kraften i aktiva hälsoval, att lämna ett positivt intryck i din vardag, och stötta dej på vägen mot ett hälsosammare liv. Rätt och slätt.
Och jag vet att Du vet. Att vi egentligen inte kan njuta av livet på riktigt när vår hälsa haltar.
Den goda nyheten är att du kan vara i överaskande bra kontroll över din hälsa, designa och förbättra den i princip som du önskar.
Trots en global hälsoepidemi, gör det mig förväntans- och hoppfull att se allt fler som förstår, hittar och utforskar den enorma hälsopotential vi har.
När organisationer och klienter framgångsrikt förbättrar hälsa med de verktyg jag lär ut; oavsett hälsoråd, näringsförståelse, recept eller hemprogram, blir jag inspirerad av den positiva påverkan mitt yrke som kock, föreläsare, och bio-preneur har.
Jag är så glad och otroligt tacksam över att ha fått arbeta med ett flertal extraordinära personer och organisationer.
Nyligen inspirerade jag coacherna till USAs damlandslag i fotboll, och blev väldigt glad av att höra att dom snappade upp en bra dos från den info jag presenterade och mat jag serverade. Tony G
När jag besökte det ledande eye-tracker förretaget Tobii i syfte att förbättra medarbetarnas hälsa genom en serie föreläsningar blev jag mäkta imponerad över deras sin cutting-edge inställning då de gjorde blodtester för att mäta förbättrade livsstilsmarkörer. Amy
Storbyggarna NCC har också fått sig en rejäl injektion av hälsoinspiration under ett antal tillfällen . Malin B
När Lindeborgs Eco Retreat i Nyköping anordnar konferenser, har ledningsgrupper på besök samt yoga retreats ansvarar jag för att maten håller högsta kvalitet och smak. Carl o Julia
Jag involverar förskolor och skolor i syfte att förena lärare, kockar och föräldrar att göra hälsosammare matval för vår nästa generation. Under 2017 undervisade jag i Mat-Hälsa-Hållbarhet på International School of the Stockholm Region, ISSR. Erik B
Jag faciliterade en EU sponsrad workshop och föreläsning för EAT Forum kommunala vinnare av hållbara matval i Södertälje och har ansvarat för eventmat med upp till 500 portioner. Emilia R. Silverbird.
I Peru skapade jag, tillsammans med Limas första ekologiska affär, Punto Organico, en dessertkock, och grafisk designer den första rawfoodrestaurangen i Lima med namn Deli Viva, där vi roterade 8 internationella kök för daglig servering av lunch med dessert, smoothies och juicer. Efter 2 år, blev vi premierade till 2015 Best Vegetarian Restaurant i Lima, och förtjänade titeln “ultra-healthy”.
I Spanien arbetade jag för ett retreatföretag, Olive Retreat som lämnade sånt starkt intryck att jag blev delägare.
Under den heliga fastemånaden Ramadan assisterar jag muslimska individer och grupper med mat- och hälsoråd.
Jag har arbetat privat med individer som önskar extra uppmärksamhet; de med kroniska sjukdomar, kända personer och mångmiljonärer, alla mottagare av individuellt anpassade hälsopaket.
Som Yogi har jag undervisat yoga i ett årtionde, privat, i studios och på gym, och med en proffessionell friidrottskarriär i ryggen har jag stor förståelse för högpresterande idrottare och vikten av näringsriktigt och passande energiintag.
UTBILDNING / TILLGIVENHET
Masters in Vegan and Live Food Nutrition
Earning at University of Integrated Sciences, CA
Bachelors in Computer Information Systems
Louisiana Tech University, LA
Läkare för Framtiden och PCRM
Jag håller mig sann till arbetet av Physicians Committee for Responsible Medicine, som stödjer och utbildar läkare att genom mat behandla kroniska sjukdomar såsom diabetes, hjärt kärl sjukdomar, övervikt, och cancer.
Holistic Health Coach, Rawfood Chef & Instructor, I & II
Hippocrates Health Institute, FL
Creative Health Institute, MI,